Resultat af søgning
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
Dip/dressing
1
2
Agurke-dild dip
Opskrift på agurke-dild dip til friske grønsager. Ingredienser: creme fraiche, agurk, dild, eddike, salt, peber. Tilberedning: bland ingredienserne og lad det trække. Tips: afdryp surmælken for en tykkere konsistens. Let at lave og servere. Giver 4 portioner. Hjælp til succes i køkkenet.
Agurke-Mynte Sauce
Der hører en skøn mynte og agurkedip til det indiske køkken. Den er ret langt fra myntetyggegummi, men har en frisk og delikat smag af agurk og mynte
Aïoli - Aioli
En opskrift på hjemmelavet Aïoli med æggeblommer, olie, hvidløg, estragon, salt og peber. Server som tilbehør til fisk, grønsager eller æg. Tips til at redde aiolien, hvis den skiller. Kan også laves i blender.
Auberginepuré - Baba ganoush
Opskrift på Baba ganoush, en cremet dip af bagte auberginer. Perfekt til mellemøstlig buffet eller som snack. Nemt at lave og kan bruges i sandwich og tortillas. Ingredienser og fremgangsmåde beskrevet, tips til variationer. Gode råd til køkkenet.
Avocadodressing
En let og billig opskrift på Avocadodressing med friske basilikumblade. Perfekt til både salater og som dip til rå grønsager. Let at lave på kun 15 minutter.
Avocadosalsa
Verdens bedste og nemmeste raw-snack! Brug avocado, det er bedst ✅ Den cremede salsa er særligt velegnet som tilbehør til stegt fisk eller kylling. Få opskriften
Barbecuemarinader
Kogebog.dk er det bedste sted med tusindvis af gode opskrifter og vejledning til at lave dejlig mad. Fine billeder på alle madopskrifter. Kig ind og se udvalget
Brøndkarsepuré
Opskrift på brøndkarsepuré. Nem og hurtig at lave. Brøndkarse blancheres og blendes med smør, citronsaft og cremefraiche. Perfekt som tilbehør til grøntsagssuppe eller stegt oksekød. Serveres varm.
Citrondressing
Opskrift på citrondressing: Bland olie, citronsaft, eddike, persille, salt og peber. Justér med sukker. Tilføj citronskal, hvidløg og krydderurter efter smag. Let at lave og billig. Perfekt til salater.
Danabludressing
Opskrift på Danabludressing: En lækker og let dressing lavet af danablu, olie, hvidvinseddike, sennep, fløde, salt og peber. Perfekt til grønne salater eller som topping på en frokostsalat. Kan også laves med Roquefort eller blåskimmelost.
Dijonnaise
Prøv et klat dijonnaise i stedet for kryddersmør til fx grillet fisk eller kød
Dip - 5 slags
En opskrift på fem forskellige dips: Avocado, chili, sennep, grøn og ost. Nemme at lave og perfekte som tilbehør til snacks eller grøntsager. 🥑🌶🧀 Tykke dressinger med cremefraiche som hovedingrediens, der kan også bruges som salatdressing eller sauce til kød og fisk.
Estragonmayonnaise
En let opskrift på hjemmelavet estragonmayonnaise. Perfekt til kylling, fisk og grøntsager. Kan også tilføjes fløde for en lindere konsistens.
Flødedressing til salat - Mormordressing
Opskrift på "Mormordressing" - Dressing lavet med fløde, citronsaft og sukker. Nem og billig at lave. Kan også laves med (vin)eddike. Perfekt til grønne salater. Ingredienser: Fløde, citronsaft, sukker. Arbejdstid: 5 minutter.
Fransk dressing
En opskrift på fransk dressing med olie, vineddike, sennep, salt og peber. Nem at lave og holder sig fint i køleskabet i op til 14 dage. Kan tilpasses med æble-eddike eller krydderurteeddike. Bedst med kvalitetsolie. Oplev flere opskrifter på dressing.
Frossen peberrodsfløde
Server til karbonader med nye løg og kartofler samt grønne asparges, suppe, kogt oksebryst, koldrøget laks, østers, oksetatar, saltet torsk - se opskriften HER
Gravlaks sauce - rævesovs
En nem opskrift på gravlakssauce med sennep, sukker og hvidvinseddike. Delikat til gravet laks eller sild. Klar på 10 minutter. Lav pris og let at lave.
Grøn mojo - mojo verde
Mojo verde er en mild dip, der både kan spises med grillet kød eller fisk, og som kommer i mange forskellige varianter i spansktalende lande.
Grønlandsk dressing
Lækker dressing til din salat eller forret. Med hakket tang, hakket løg, hakket kvan og hakket rosenrodsblade er det en vildt spændende dressing
Grønsager og dip er let mad
»Dip« er den amerikanske betegnelse på de krydrede, kolde saucer, som vi ofte bliver præsenteret for til selskabelighed. De er nemme at røre sammen i god tid
Grønsagstærte med hummus
Denne grønsagstærte er vildt lækker og kan serveres med hummus der også kan serveres fx som dip til forretter eller smøres direkte på nybagte, varme fladbrød
Guacamole med ærter
Lidt mild, lidt stærk, en lille smule eksotisk og en lille smule fyldig: Denne puré er den rene nydelse! Det kan lyde som store ord men denne dip er fantastisk,
Hoisin sauce
Denne Hoisin sauce er virkelig nem at lave, og smager fantastisk til vietnamesiske forårsruller.
Hummus
Hummus består primært af kikærtepuré med varierende tilbehør. Især anvendes tahin, olivenolie, citronsaft, husholdningssalt og hvidløg - så begynd her
Hummusdip orange
En nem og lækker opskrift på orange hummusdip lavet med kikærter, tamari, tahina, saft fra appelsiner, citron, ingefær og gurkemeje. Perfekt til grøntsagsstænger eller nachochips. Kan tilberedes i mikroovn og fryses. Passer til 4 personer.
Hvidløgsdressing
Denne hvidløgsdressing er ganske nem at lave med få ingredienser. Og så er dressingen perfekt til alt fra salater til en durumbolle eller et pitabrød med fyld
Hvidløgsdressing let og godt
En let og lækker opskrift på hjemmelavet hvidløgsdressing. Kun 10 minutters arbejdstid og lav pris. Perfekt til blandet grøn salat eller kold kartoffelsalat. Kan tilpasses med friske krydderurter. Find flere opskrifter på vores side.
Hvidløgsdressing med skyr
Nem og god hvidløgsdressing, lavet af skyr, lime, hvidløg, agurk og salt. Hvis du ikke kan lide skyr, så kan du sagtens bruge cremefraiche
Hvidløgsmayonnaise
Opskrift på hjemmelavet hvidløgsmayonnaise, også kendt som Aïoli. Nem at lave med få ingredienser og perfekt til fisk, grønsager eller æg. Kan også bruges i fiskesuppe.tips til at redde mayonnaisen hvis den skiller. Laves på få minutter i blender.
Hvidløgssalsa med oliven og kapers
Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk giver dig opskrifterne
Hytteostsauce, kold
En opskrift på kold hytteostsauce, let at lave på kun 15 minutter. Ingredienser: hytteost, mayonnaise, fløde, peberrod og honning. Perfekt til grønsager eller fiskesalater.
Kaviardip
En opskrift på Kaviardip med mayonnaise, citronsaft, krydderurter og dijonsennep. Serveres med kiks eller som forret. Kaviarsmør og Kaviarostecreme er også beskrevet. Let at lave og velegnet til fiskeretter.
Kaviarfløde
En let og lækker opskrift på hjemmelavet Kaviarfløde dip. Tilberedningstid på 15 minutter, til 4 personer. Perfekt til servering med ristet brød. Kan også bruges som fyld i vandbakkelser eller på kiks.
Kold ostesauce med nødder
Nem opskrift på skøn ostesauce til fritterne eller til en burger. Ostesaucen er lavet med valnødder og smager fantastisk til fx pasta og fisk. Se opskriften HER
Krydderurtedressing
Denne nemme krydderurtedressing er ganske enkel at lave med få ingredienser. Prøv dressingen til fx kyllinge- eller fiskeretter allerede i dag.
Krydderurtedresssing
Denne nemme krydderurtedressing er ganske nem at lave med få ingredienser. Prøv krydderurtedressingen til fx fiskeretter allerede i dag
Mayonnaise dressing
Mayonnaise smager bare bedst hjemmelavet! Prøv denne enkle opskrift på mayonnaise - og smag den evt. til - se dejlige varianter her
Misodip
Miso er en "pasta" som stammer fra Japan. Miso bruges i den klassiske japanske misosuppe, som smagsgiver i mange retter, som dressing – eller som her til dip
Misodressing
Miso bruges fx til den japanske misosuppe og tilsættes den rygende varme suppe til sidst. Prøv smagfuld miso i dips og salatdressinger
Mojo stærk - Mojo fuerte
Mojo er en spansk chilidip, som smager rigtig godt sammen med svinekød og kartofler. Få opskriften her, og lav den - den er super stærk
Mormordressing
Mormordressing smager af solskin, dansk sommer og for mange af dejlige minder. Det er en meget enkel grøn salat, med den klassiske sød-syrlige mormordressing
Olie eddike dressing let og godt
En opskrift på olie eddike dressing med de bedste opskrifter. Gode tips og tricks til at lave den perfekte dressing til din salat.
Olie-eddike dressing
Olie-eddike dressing, som er ganske simpel at lave, er en mild dressing som er perfekt til salater. Prøv fx dressing til grøn salat eller tomatsalat
Ovnfritter og dip
Det er tilbehøret, der er prikken over i'et på en god burgeraften. Friskstegte, rustikke kartoffelbåde smager meget bedre end færdigkøbte pommes frites
Persilledressing
En simpel opskrift på persilledressing med olie, vineddike, hakket persille, salt og peber. Bland ingredienserne, smag til og nyd. Find flere lækre opskrifter på hjemmesiden.
Pesto
Pesto er en lækker dressing, som kan bruges til mange retter. Prøv fx pestoen til laks eller til pasta eller en udgave med persillepesto eller chili. Prøv i dag.
Pesto - let og godt
En opskrift på pesto lavet af frisk basilikum, hvidløg, pinjekerner, parmesanost og olie. Nemt at lave på 15 minutter og kan fryses. Server pestoen med pasta, i suppe eller på bagte kartofler. Kan holde sig i køleskabet i op til 3 måneder.
Roquefortdressing
En let og lækker opskrift på Roquefortdressing. Perfekt til grønne salater, kødsalater og snacks. Kan også smages til med cognac eller tilsættes valnødder for ekstra smag. Let at lave og budgetvenlig. Passer til 4 personer.
Rød mojo - mojo rojo
Mojo er en klassisk spansk dip, som smager skønt til grillet kød, nye kartofler eller som dressing til en salat. Tilbered gerne din mojo en uge før, den skal bruges
Salat med frisk krydderurteost
En god frokostsalat eller efterret i stedet for anden ost. Den friske hjemmelavede krydderurteost kan også bruges som smørelse i en sandwich
1
2
1
2
Madplan
Min kogebog
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Kalorieberegner
Omregn
Måltid
Aftensmad
Brunch
Buffet
Børnekokke
Børnemad
Dessert
Dyremad
Egnsret
Fastfood
Forretter
Frokost
Gl. dansk mad
Gryderet
Grød
Lækkerier
Menuer
Morgenmad
Nationalret
Natmad
Natur og skovtur
Pizza
Smørrebrød
Snacks/sødt
Suppe
Sushi
Tapas/små retter
Tema
Ingredienser
Alle råvarer/info
Fisk
Fjerkræ
Frugt og bær
Gris
Grønsager
Is og sorbet
Kalvekød
Kartofler
Lamme-/fårekød
Oksekød
Ost/mælk/æg
Pasta/nudler
Pølser
Pålæg
Ris/bønner/gryn
Skaldyr/bløddyr
Svampe
Vildt/vildtfugle
Øl, vin og spiritus
Metode
Airfryer
Bagemaskine
Fondue
Friture
Fryser
Grill / spid
Gryde
Mikroovn
Ovn
Pande
Røgning
Saltning
Sous vide
Stegeso
Syltning/saft
Trykkoger
Wok
Tilbehør
Alt tilbehør
Dip og dressing
Drikke
Drinks
Marinade
Salater
Sauce
Smoothies/juice
Højtider
Bryllup
Fars dag
Fest / fødselsdag
Halloween
Jul
Mors dag
Mortensaften
Nytår
Pinse
Påske
Sæson
Valentinsdag
Bagværk
Alt bagværk
Boller
Brød
Cupcake/muffin
Kage og tærte
Kager
Lagkage/roulade
Madtærte / pie
Omelet
Pandekage/vafler
Pizza
Skærekage
Småkage/kiks
Wienerbrød
Diæt
Fedtfattig
Glutenfri
Slankeret 💘
Vegetar
Udland
Afrika
Amerika
Andre lande
Asien
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Norge
Spanien
Sverige
Tyskland
Østasien
Østeuropa
Info
Al information
Alkoholtester
Antal personer
Brugsanvisning
Grundopskrifter
Kalorieberegner
Mad til 1 person
Madplan
Min kogebog
Omregn gram til dl
Sæson
Tidsforbrug
Tips/info
Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med
Airfryer
Alkoholtester
Børnekokke
Gl. dansk mad
Gryderet
Kage/tærte
Kalorieberegner
Lagkage/roulade
Madtærter
Min kogebog
Omregn gram til dl
Smørrebrød
Stegeso
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
Ehlena
Vær opmærksom på at henkogning af kød, grøntsager, fisk og skaldyr udelukkende bør foretages under tryk (ved trykhenkogning i en...
Dante
Hvordan kan du få 25 ud af det når de ser så store ud
Lone
Jeg er vild med hjertebrød, men ingen bagere bager dem længere, kan jeg købe formen hos dig???
Kogebog.dk
Vælg mellem at halvere opskriften og at købe 2 forme. Hjertebrødet er lækkert uanset hvad du vælger.
Ved du alt om kogekunst? Prøv vores nye quiz
Se alle de bedste
opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Ja
Nej, det vil jeg ikke have
Nej, ikke endnu, men snart
Ved ikke hvad det er
Er på min ønskeliste
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...